Prezentare firma


Suntem o companie tanara amplasata in centrul tarii, în municipiul Targu Mures, infiintata in 1994, din „involburata” tranzitie de la comunism la capitalism a Romaniei si care are actualmente doi actionari de profesie ingineri, si treisprezece angajati.

Am dorit ca prin crearea acestui site, pe langa promovarea noastra ca firma, sa fie o incantare a privirii, a inimii si nu in ultimul rand, a sufletului dumneavoastra.

Echipa Senin

Servicii

Firma noastra datorita dinamismului care o caracterizeaza (in domeniul tamplariei din lemn stratificat, a mobilierului de gradina, a teraselor, interioarelor de localuri, etc.) poate sa ofere servicii, incepand de la proiectare, productie si montaj in orice locatie din tara.

Frumosul vine din natura, deci noi încercam sa aducem natura in casa dumneavoastra, prin prelucrarea lemnului, astfel incat, el, lemnul, sa va ofere senzatia de caldură, de prietenie, de familie, de casa …
dorim ca, prin crearea fiecarui produs, a unei terase, a unui foisor, … , sa exprimam frumosul, natura, lumina … , si ideile dumneavoastra despre toate acestea.

Daca privim in trecut, putem spune cu siguranta, ca de acolo vine inspiratia, o inspiratie care are ca si temelie: creativitatea, ingeniozitatea si frumusetea poporului roman;

Dacă privim in viitor, cu siguranta ca de acolo vine provocarea, o provocare pe care fiecare om trebuie sa o cultive in el, pentru a merge mana in mana cu tot ceea ce ne inconjoara, mereu inainte;

Iar prezentul trebuie sa dea dovada de claritate, limpezime, seriozitate si aspiratie spre profesionalism; asa ne dorim sa gandim, asta ne dorim să fim.

certificari